Інцидент стався після тренування. У результаті бійки один з її учасників опинився в лікарні зі зламаною щелепою, повідомляють «Подробности».

За словами потерпілого Івана Будника, конфлікт стався між ним і його колегами. 26-річний чоловік працює тренером з вільної боротьби. Він каже, що колеги-тренери таким чином хотіли вирішити робочі питання.

Чоловікові вже зробили дві операції, найближчим часом має бути ще одна. У потерпілого щелепа зламана у двох місцях і вибиті два зуба.

За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за кримінальною статтею «Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості». Згідно зі статтею, зловмисникам загрожує до 3 років позбавлення волі.

У групі харківської спільноти вільної боротьби з'явилося відео побиття. Запис виклав у соцмережі харківський спортсмен Ігор Поляков.

«Потерпілий позначений зеленою стрілкою, підозрювані – червоними. Момент нападу – 15:47, потерпілий зміг самостійно вийти з роздягальні тільки в 16:04. Все це цей час, з його слів, він перебував без свідомості. У машину швидкої допомоги він сів о 16:38. Всі відеоматеріали долучені до справи і знаходяться у слідчого», – написав Поляков коментар під відео.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ