У перший день березня 2019 року Мережу вразила заява Злати Огневич про зухвалий напад на неї. Тепер українська співачка розповіла, що їй вдалося дізнатись про зловмисника. Повідомляє 24lifestyle.

Він уже понад два роки переслідує її й усю її родину. Злата була готова до слави, однак така поведінка прихильників не на жарт лякає її.

«Цього разу він простежив за мною до самого під’їзду. Я вийшла посеред ночі з авто, і переді мною постала страшна пика. Цей чоловік вхопив мене за руку, я стала вириватися, кликати на допомогу, і мій водій побачив це, вискочив з авто і вхопив його. Після цього ми викликали охорону», — поділилася вона.

Співачка заявила, що нападник — не адекватний та агресивний чоловік, котрого не раз затримували за незначні злочини. За словами Огневич, чоловік працює у службі таксі, тому чимало людей щодня наражають себе на небезпеку, сідаючи в його авто.

«Він ще й в службі таксі працює! Під всілякими наркотичними речовинами він возить людей! Наступного разу в нього може бути ніж, пістолет чи якась кислота. Це страшно!» — розповіла вона.

Після спілкування з нападником зірка зрозуміла, що він має психічні розлади, адже чоловік переконаний, що вона — його дружина. Водночас співачка у цьому випадку зовсім не захищена на законодавчому рівні.

«Він хоче поспілкуватися, і наголошує на тому, що він — мій чоловік. Такі в нього фантазії! Мені юрист пояснив: доки він не скоїть на мене замах, доти немає в нашій країні закону, який би мене захистив. Так, його можуть обмежити в тому, щоб він не підходив до мене на відстані кількох метрів, але в нас немає такого, як в Америці: якщо там людина напала, то вона може сісти за ґрати, грубо кажучи, наступного дня», — додала Злата.

Як повідомляв «Вголос», Злата Огневич поїде до українських миротворців у Косово.

ІА "Вголос": НОВИНИ