За інформацією tribuna.com, придбати «Карпати» хоче німецька компанія «German Pellets». А посередником в угоді виступає український музикант-продюсер з темним минулим – Ростислав Штинь.

Компанія «German Pellets» виготовляє деревні гранули для спеціальних обігрівальних котлів, а також засоби для гігієни тварин. Бізнес, який створив у 2005 році бізнесмен Пітер Лейбольд, швидко виріс до міжнародного: 10 заводів – у Німеччині, 3 – в Австрії, ще 3 – у США. Зараз, за чутками, німці мають намір відкривати для себе східноєвропейський ринок і розглядають купівлю футбольного клубу як хороший піар.

За інформацією tribuna.com, у разі оформлення продажу «Карпат» львівську команду очолить відомий у минулому футболіст та тренер Олег Лужний. Сам Олег Романович цю інформацію спростовує.

Джерела «Вголосу» у львівському клубі стверджують, що переговори щодо продажу, можливо, і ведуть, але говорити про їхнє близьке завершення не варто. Принаймні аудит, перевірку бухгалтерії, ознайомлення з іншою документацією представники потенційного покупця не проводили. 

ІА "Вголос": НОВИНИ