Як розповіли сайту 057.ua джерела в правоохоронних, жінку застрелив її чоловік – людина, яка влаштувала стрілянину біля харківської мерії і вбила поліцейського.

Також стало відомо, що він застрелив дружину напередодні нападу на міськраду.

«Уже була підозра, хто наш стрілець, а тому відразу виникла думка, що це його дружина. На місці знайшли несвіжий труп з множинними вогнепальними (близько п'яти) пораненнями. Знайшли ще два пістолети в будинку, купу патронів», – повідомило джерело.

Як писав «Вголос», вчора ввечері у приватному будинку на Лисій Горі в Харкові зі слідами насильницької смерті виявили тіло дружини стрілка, який влаштував стрілянину біля та в приміщенні міської ради Харкова.

Нагадаємо, 20 серпня у Харкові біля будівлі міської ради сталася стрілянина. Близько 00:37 за вказаною адресою поліцейський наряд побачив пораненого охоронця, а поруч з ним стояв чоловік, який відкрив вогонь по патрульних. Одна з куль поранила поліцейського.

Патрульні застосували табельну вогнепальну зброю і знешкодили нападника. Наразі його особа встановлюється. Внаслідок події до лікарні з вогнепальними пораненнями були доправлені охоронець міськради і поліцейський. Попри зусилля медиків, поліцейський помер.

Згодом стало відомо, що чоловік, який відкрив вогонь у мерії Харкова, стріляв із двох пістолетів.

За інформацією поліції, стрілок, який поранив охоронця держустанови та застрелив правоохоронця, ймовірно був під впливом алкоголю.

У мережі також з’явилося відео смертельної стрілянини біля Харківської міськради.

ІА "Вголос": НОВИНИ