Футбольний клуб «Рух», який ще донедавна грав у Винниках, переїхав до міста Лева. При цьому тепер вже львівський клуб презентував новий логотип та стиль і свою націленість на нові досягнення.

«Рух» показав справжній характер», «Сміливо вони сьогодні грають», «У команди є характер», - відгукуються про «рухівців» знавці футболу. На що чують у відповідь: «У нас, власне, маленька футбольна сім’я».

Тож відтепер із новим логотипом та стилем, своїми самобутніми цінностями у рідних жовто-чорних кольорах команда налаштована лише на перемоги. «Ми змінюємося для вас, ми граємо заради вас», - нагадують у «Русі» та готові дати бій найсильнішим командам України: «Буде бій», Зараз або ніколи», - кажуть у клубі і не забувають наголосити: відтепер на шанувальників футболу очікує нове галицьке дербі.

При цьому у клубі сподіваються, що ті прихильники футболу зі Львова, які поділятимуть ті цінності, які сповідує ФК «Рух», а також бачення розвитку клубу та його ідеологію, стануть уболівальниками команди.

Не забувають розповісти у клубі і про те, які ідеї, філософію та цінності сповідує клуб. «Наше кредо – футбол з холодною головою та гарячим серцем. Наша місія – стати успішним та впізнаваним брендом Західної України і щоб говорили не лише в Україні, а й у Європі. Ми хочемо, аби наші уболівальники нами пишалися».

Для гравців «Руху» при цьому створили умови, аби вони прогресували та популяризували себе, спираючись на історію та традиції західноукраїнського футболу.

«Наша ідеологія – бачити на футбольному полі команду лицарів, які б’ються не лише на за себе, партнерів і тренерів, а й за місто Лева та регіон, який представляє клуб. Наша філософія – створити власну історію успіху, рухаючись унікальним і тернистим шляхом. Ми хочемо стати футбольним знаком якості», - наголосили у клубі.

ІА "Вголос": НОВИНИ