[media=137589,137590] 

Про це розповів сам потерпілий Олександр Дяк. За його словами, він нещодавно повернувся з полігону та пішов на будівництво за 200 гривень на день, передає ТСН.

«Працювали на об'єкті втрьох. Я цих хлопців, з ким довелося будувати, знаю тільки наочно. Одного з них звати Сергій, прізвисько — Дикий. Про другого нічого не знаю. Під час будівельних робіт у нас стався конфлікт. Вони дізналися, що я служив в АТО, і почали мене бити. При цьому один з моїх напарників постійно кричав: «Тебе в АТО не вбили? Так ми доб'ємо!», - каже чоловік.

Він розповів, що його поклали на землю і били ногами по обличчю. Потім, за його словами, дали лопату і змусили копати собі могилу.

«Коли я викопав яму, один з них накинув мені на шию петлю і душив, поки я не знепритомнів. Отямившись, побачив, що мої мучителі не стежать за мною, і втік», - додав потерпілий.

У поліції підтвердили, що Дяк звертався із заявою про те, що його побили.

«Відкрито кримінальне провадження за статтею «Легкі тілесні ушкодження», - зазначила тимчасово виконуюча обов'язки начальника прес-служби поліції Вінницькій області Ірина Добровольська.

«Призначена експертиза, після проходження якої ми зможемо говорити про кваліфікацію злочину і про те, в результаті чого були отримані ці ушкодження», - додали в поліції.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ