Тіло сапера, який загинув у бою з ворожою ДРГ, перебуває на тимчасово окупованій території, українським військовим його мають передати 31 травня.

Про це інформує прес-служба штабу ООС.

Як зазначають у відомстві, вчора близько 15.00 в результаті спільної роботи моніторингової місії ОБСЄ та групи «Евакуація 200» на місці бойового зіткнення було виявлено тіло військовослужбовця окремої механізованої бригади солдата Степанченко Б.М., який 27 травня у складі групи саперів в районі населеного пункту Попасна виконував бойове завдання по перевірці мінно-вибухових загороджень перед переднім краєм оборони одного з механізованих підрозділів та потрапив у засідку диверсійно-розвідувальної групи противника.

Повідомляється, що тіло солдата зараз перебуває на тимчасово окупованій території. Передача його представникам ЗСУ планується 31 травня на контрольному пункті в'їзду-виїзду «Щастя».

Як відомо, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Північ” стався бій між групою українських саперів і російськими диверсантами. Саме під час цього обстрілу зник боєць, пошуки якого тривали.

ІА "Вголос": НОВИНИ