Королівська пошта Великої Британії випустила серію марок, присвячену Джеймсу Бонду.

Незабаром вийде 25-й фільм «Бондіани» - «Не час помирати», повідомляє ВВС.

Деякі марки присвячені новому 25-му фільму з серії «Бондіани» «Не час помирати». На марках можна побачити всіх шістьох акторів, які зіграли агента 007. На деяких, як на цій, зображені автомобілі з фільму. Це авто має назву Lotus Esprit S1 Submarine з фільму «Шпигун, який мене любив»

Актор Пірс Броснан зіграв секретного агента у фільмі «Золоте око» у 1995 році. Це був 17-й фільм «Бондіани», перший для Броснана. Це перша стрічка, де взагалі не використали історії та елементи з творів Яна Флемінга. Саме він написав книжки про Бонда.

У 2006 році творці «Бондіани» знову звернулися до книжок Флемінга. Фільм «Казино »Рояль" базується на однойменній книжці. Новим Бондом тоді став актор Деніел Крейг.

Цей гірокоптер з'явився у фільмі 1967 року «Живеш лише двічі», в якому знявся актор Шон Коннері. У верхньому лівому куту цієї марки можна побачити таємне повідомлення! Ви його розгледіли?

Голдфінгер – фільм 1964 року, у якому Шон Коннері грає легендарного агента 007. Там він розслідує справу контрабанди золота, яка приводить його до викриття ще більшого злочину – підступно запланованої атаки на Форт Нокс. Це місце, де зберігаються золоті запаси США.

«Живи та дай померти» – стрічка 1973 року, де вперше Бонда зіграв Роджер Мур.

Тімоті Далтон вперше зіграв агента 007 у фільмі «Іскри з очей» у 1987 році. Це останній фільм за майже 20 років, де використали оригінальну назву книжки Яна Флемінга.

Єдиний актор, який став Джеймсом Бондом лише раз – це Джордж Лезенбі. У 1969 році вийшов єдиний фільм «Бондіани» за його участі - «На секретній службі її Величності».

Як відомо, 22 січня ввели в обіг поштову марку, присвячену “Rіборгам”.

ІА "Вголос": НОВИНИ