[media=150863,150864] 

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 11 серпня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«Затвердити містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво громадянином Бурієм Станіславом Михайловичем багатоквартирного житлового будинку з нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. І. Сулими, 15 та вул. Кондукторській, 29 зі знесенням існуючих будівель», – йдеться у рішенні виконкому.

Начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби Львівської міської ради при цьому похизувався: завдяки їхнім старанням, новобудова буде чотириповерхова.

«Там зона Ж1, ми даємо відповідно до регламенту зонінгу обмеження у висоті до 15 м в стінах, висота будинку – 4 поверхи. Вони по проекту хотіли більше, але ми їх обмежуємо. У них у власності земельна ділянка. Вони зносять індивідуальні житлові будинки. Ми їх обмежуємо у забудові, при проектуванні вони змушені будуть забезпечити ці показники», – розповів Максим Курко, начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби.

Додамо, що за даними адресами знаходяться трьохповерхові особняки довоєнної забудови. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ