Передає Корреспондент з посиланням на Українську правду.

За інформацією видання, екс-губернатор Одещини та позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко принесли сьогодні заяви генпрокурору Юрію Луценку з приводу незаконного викрадення і депортації трьох громадян Грузії, які мали дозвіл на проживання в Україні.

Йдеться про колишнього водія Саакашвілі Михайла Абзіанідзе, інструктора української Нацгвардії Давида Макішвілі та колишнього начальника його охорони Георгія Рубашвілі.

"Їх просто зловили посеред вулиці, мішок на голову - і в державний український літак. Всі вони вийшли на зв'язок, вони знаходяться у Тбілісі", - розповів Саакашвілі.

Він стверджує, що затриманнями грузин займалася Національна гвардія.

"Це ж порушені всі права людей. Якщо людину депортувати, повинні бути суди, адвокати", - обурювався Саакашвілі.

Зазначимо, 21 жовтня Михайло Саакашвілі заявив, що в Києві викрадено колишнього начальника його особистої охорони Георгій Рубашвілі.

"Раніше він допомагав мені по господарству, а зараз залишився у своїх справах", - розповів Саакашвілі і додав, що Рубашвілі нібито схопили вісім чоловік.

Нагадаємо, з 17 жовтня в Києві під будівлею Верховної Ради проходить акція протесту прихильників Михайла Саакашвілі і деяких інших опозиційних політиків.

ІА "Вголос": НОВИНИ