Як пише видання The Daily Mail, літак Путіна має розширений фюзеляж та чималу довжину. Усередині його прикрашено гобеленами та золотим оздобленням. Зокрема, можна побачити золотий туалет, ліжко королівських розмірів, спортивну залу, розкішну ванну, просторий офіс і велику кількість різних прикрас – до прикладу, у конференц-залі стіл має золоте покриття, а оточують його кремові шкіряні сидіння.

Даний літак було сконструювано у Воронежі.

Зазначимо, що літак господаря Білого дому Дональда Трампа є на 500 мільйонів доларів дорожчим за путінський, проте усередині немає тут такої розкоші. Трамп літає на модифікованому Boeing 747-200B, який має назву Air Force One. Він, зокрема, володіє просторою кабіною у 372 квадратних метра, ванною, спальнею, спортзалом і офісом, а найголовніше місце тут – це так звана ситуаційна кімната.

Крім цього, літак Путіна є повільнішим за судно Трампа, оскільки розганяється лише до 900 кілометрів за годину, натомість американський літак – до 1 тисячі кілометрів за годину. Також він має і меншу довжину – 65 метрів проти 70-ти.

Золотий унітаз Путіна.

Розкішна кухня на приватному літаку.

Президентське ліжко.

Стіл із золотим покриттям у конференц-залі.

Путін у своєму розкішному літаку.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ