«Манчестер Юнайтед» володів перевагою увесь матч, проте небезпечні моменти створював тільки упродовж невеликих часових відрізків. Найкраща можливість відзначитися у «Юнайтед» була в середині першої половини матчу, коли Маркус Рашфорд, вигравши підбір після подачі з кутового, влучив у поперечину. Найбільше господарі притиснули «Зорю» у кінці першого тайму, коли Рафаель Форстер в останній момент заблокував удар Маркуса Рашфорда і простріл на Златана Ібрагімовіча, а удари Хуана Мати і Маруана Феллаїні були трішки вище воріт.

«Зоря», яка, хоч і оборонялася усім складом, намагалася не притискатися до своїх воріт, небезпечно вибігала в контратаки і пару раз змушувала серйозно понервувати місцеву публіку. Уже на 5-й хвилині гості могли забивати, але Желько Любенович, який замикав пас Івана Петрякова, не потрапив у рамку воріт. Знову на ударній позиції Желько опинився на початку другого тайму. Любеновичу не вистачило зовсім небагато, щоб дотягнутися у підкаті до м'яча після закидання Олександра Караваєва.

А на 69-й хвилині оборона «Зорі» не встигла за Уейном Руні у власному штрафному майданчику при фланговому прострілі. Невдалий удар Руні гостей не врятував – м'яч відскочив до Златана Ібрагімовича, який головою переправив його у ворота.

У підсумку «Зоря» програла, однак провела більш, ніж гідний матч і заслужила чимало компліментів.

В іншому матчі групи «Фенербахче» удома обіграв «Фейєнорд» – 1:0.

Ліга Європи. Група А. 2 тур

«Манчестер Юнайтед» - «Зоря» 1:0

Гол: Ібрагімович, 69.

«Манчестер Юнайтед»: Ромеро, Байї, Смоллінг, Рохо, Лингард (Руні, 67), ФМСУ-Менса (Марсьяль, 74), Феллайні, Погба, Мата (Янг, 74), Решфорд, Ібрагімович.

«Зоря»: Шевченко, Форстер, Сиваков, Соболь, Каменюка, Чайковський (Гордієнко, 80), Гречишкін, Любенович (Ліпартія, 76), Караваєв, Петряк, Кулач (Пауліньо, 60).

Попередження: Байї, 63; Каменюка, 90.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ