Про це повідомляє Kerch.FM.

Окупанти не видають їм документи військового обліку й відправляють звільнятися на материкову Україну.

«Частина військовослужбовців поїхала в Україну, інші залишилися тут. Деякі, як ми, від військової служби відмовилися взагалі. У наших воєнниках (військових квитках - ред.) не стоїть відмітка про те, що нас звільнили зі збройних сил України. У відділах кадрів підприємств у нас вимагають позначку про взяття на військовий облік, а військкомат нас на облік не бере», - цитує видання одного зі зрадників України.

За його словами, у Міноборони РФ йому та іншим зрадникам відповіли, що видати військовий квиток їм зможуть тільки після того, як вони звільняться з попереднього місця служби.

«Але всі ж розуміють, що в Україні ми злочинці і перша ж спроба перетнути кордон для нас закінчиться, щонайменше, в'язницею», - визнає зрадник.

Видання отримало копію роз'яснення з управління кадрів російського Південного військового округу Російської Федерації, в якому особи, які мають військовий квиток іноземної держави (зокрема, України) вважаються «військовослужбовцями іноземної держави». Ставити їх на облік у військових комісаріатах ​​Росії заборонено.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ