Народний депутат України 8 скликання від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко пригрозив владі повторенням долі регіоналів у разі здачі національних інтересів України.

Про це Іллєнко сказав зі сцени на Майдані Незалежності у Києві під час масштабного віче «Червоні лінії для Зеленського».

«Перш за все хотів би подякувати кожному, хто вийшов на мітинг, щоби показати, що українці єдині. Що Україна - це наша земля. Що ми нікого не боїмося і нікому не дозволимо продати нашу землю. Ми ніколи не дозволимо знищити Україну і не дозволимо Путіну знову окупувати її», - зазначив Іллєнко.

Свободівець заявив, що все в Україні залежить від українців, а події Революції Гідності це підтвердили.

«Це ми, українці, будемо вирішувати. І нехай влада знає: в Україні достатньо людей, достатньо сил, щоби, якщо у них хоч на міліметр буде бажання капітулювати та здати національні інтереси, не дозволити цього. Так, як ми не дозволили цього зробити 6 років тому. Тут, на Майдані, ми відстояли свою країну, ми не дали перетворити Україну на Малоросію. Ми вистояли! Ми вистоїмо і цього разу! І якщо треба буде, ми зберемо набагато більше людей. Бо це наша земля. І нам нема куди з неї відступати. Якщо треба буде - зробимо їх ще раз, зробимо їх разом, як і 6 років тому», - додав Андрій Іллєнко.

ІА "Вголос": НОВИНИ