Воїни Збройних сил України показали на відео яскраву «демілітаризацію» ще одного танка рф. По ворожій військовій техніці успішно відпрацював Javelin.

Відповідні кадри вранці в п'ятницю, 22 липня, опублікувало Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗС України на Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ". 

Після точного влучання БК танка супротивника здетонував. Яскравий вибух наші Герої показали з висоти, отримавши кадри за допомогою камери безпілотника.

В Управлінні стратегічних комунікацій уточнили, що успішну ліквідацію танка здійснила 128-а окрема гірничо-штурмова Закарпатська бригада ЗСУ. Прикметно, що поряд зі знищеним танком був ще один. Цей екіпаж окупантів оперативно втік, коли «товариша» ліквідувала західна зброя.

Зазначимо, що FGM-148 Javelin – це американський переносний протитанковий ракетний комплекс (ПТРК).

Призначений для ураження бронетехніки та малошвидкісних цілей, що низько летять, у тому числі вертольотів і БПЛА, гвинтомоторних літаків, які заходять на посадку. Є першим серійним ПТРК третього покоління

Як писав «Вголос», секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що найбільше ракетних ударів з боку росіян зазнало місто Ізюм, що на Харківщині.

Додамо, що українські захисники ліквідували чергового «визволителя» із Курганської області. Колишній охоронець мріяв про захоплення Казахстану «після України».

ІА "Вголос": НОВИНИ