Президент Володимир Зеленський і генпрокурор Юрій Луценко під час зустрічі говорили про роботу ГПУ, основні завдання в боротьбі з корупцією та спілкувалися на інші теми.

Про це Юрій Луценко розповів інтерв'ю «Liga.net».

«Це була зустріч, де я напівофіційно звітував про три роки в Генпрокуратурі і що ще потрібно зробити. А також поговорили про основні завдання боротьби з корупцією, як перекрити головні її джерела – держсектор, митницю, рейдерство, афери із землею», – відповів Луценко на питання, про що вони говорили із Зеленським під час зустрічі.

Генпрокурор зазначив, що були також інші теми для обговорення, але розповідати деталі розмови не буде, оскільки вважає неприйнятним переказувати розмову з Президентом для ЗМІ.

При цьому він розповів, що у нього вже давно склалися нормальні стосунки з новим Главою Держави.

«Не хочу бути тим, хто знедавна голосно говорить про дружбу із Зеленським, але у нас склалися нормальні людські стосунки ще коли я, як міністр внутрішніх справ, був потрібний на концертах «95 кварталу», – сказав Луценко, додавши, що його запрошували приходити, щоб «не було лячно жартувати над вищими посадовцями».

На питання, чи легалізувала високопосадовий гумор його присутність, він сказав, що спочатку так, а потім йому просто було цікаво.

«Мені не все подобається в останніх роках діяльності «95-го», але у нас нормальні людські стосунки. Зараз вони переходять вже в зовсім інший формат», – додав Луценко.

Він зазначив, що під час зустрічі із Зеленським також були люди з його штабу.

Як писав «Вголос», днями Луценко похвалився «успіхами» в боротьбі з корупцією та каже, що не йде у відставку, бо «він не винен».

ІА "Вголос": НОВИНИ