Про це заявив журналістам у п'ятницю офіційний представник Державного департаменту. Геммонд, повідомляє Укрінформ.

«Зустріч тривала 2 години 16 хвилин», - наводить слова представника зовнішньополітичного відомства США телеканал CNN.

У розкладі Трампа на переговори з Путіним відводилося 30-40 хвилин. Натомість президент РФ у своєму графіку відвів для зустрічі з американським лідером 1 годину 15 хв.

Також агенція Associated Press  повідомляє, що на сьогоднішній зустрічі президенти США і Росії Дональд Трамп та Володимир Путін досягли домовленості про припинення вогню на південному заході Сирії.

«Угода знаменує новий рівень участі США у спробах розв'язати громадянську війну в Сирії. Хоча подробиці угоди і про те, як вона буде реалізована, невідомо, припинення вогню набуде чинності у неділю опівдні у Дамаску», - пише агентство, посилаючись на анонімні джерела.

Як повідомлялося раніше, Дональд Трамп і Володимир Путін у п'ятницю мали першу офіційну зустріч. Під час спілкування на найвищому рівні були також присутні глави зовнішньополітичних відомств обох країн – держсекретар США Рекс Тіллерсон і міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.

За оцінками американських оглядачів, зустріч має вирішальний характер для подальшої політики США щодо Росії, а також пов'язаних міжнародних питань.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ