Помічник президента Російської  Федерації  Владислав Сурков залишився задоволений зустріччю зі спецпредставником Держдепу по Україні Куртом Волкером, назвавши її «корисною і конструктивною», передає ТАСС.

«Ми погодилися, що поточна ситуація на південному сході України не може влаштовувати ні конфліктуючі сторони, ні зовнішні сили, що сприяють врегулюванню, - сказав Сурков за підсумками переговорів. - Дискусія велася в тоні взаємної поваги та зацікавленості, чесно, серйозно, без ілюзій і упередженості. Прихильність мінським угодами під сумнів не ставилася: обидві сторони запропонували свіжі ідеї і новаторські підходи щодо їх реалізації».
«Домовилися про продовження спільної роботи. Визначили теми для наступної зустрічі. Погодилися з тим, що мирний процес і на політичному треку, і в сфері безпеки може і повинен йти швидше», - сказав помічник президента РФ.
Нагадаємо, як писав «Вголос»  зустріч Спецпредставника Держдепартаменту США у справах України Курта Волкера із помічником президента Росії Владиславом Сурковим відбувалися у Мінську за зачиненими дверима і тривала три години.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ