Майже два тижні триває героїчна оборона блокованого окупантами Маріуполя. Попри масові злочини проти мирного населення та варварські обстріли житлових кварталів місто продовжує тримати оборону. Як повідомляють наші військові, ЗСУ, НГУ та інших сил оборони відчувають підтримку містян і всіма силами готові боронити їх і Україну.

З поміж іншого, сьогодні, 12 березня, українські прикордонники ліквідували групу рашистів, які «заблукали» на українській землі. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомила Державна прикордонна служба України.

"Сьогодні прикордонники у своєму секторі відповідальності відбили наступ ворожої групи. В результаті бою п’ятнадцятьох російських військовослужбовців ліквідували, двох полонили, решта орків втекли", - йдеться у повідомленні.

Представники державної прикордонної служби окремо наголошують, що попри те, що місцями відсутній зв'язок, бойовий дух українських захисників залишається вкрай високим. 

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", у полку «Азов» звернулися до воєнно-політичного командування допомогти з наданням сучасного озброєння, зокрема БПЛА Bayraktar до захисників Маріуполя.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ