Відома співачка Анна Сєдокова, яка живе та активно працює в Росії, потрапила у гучний скандал через новий пост в соціальній мережі.

Зірка опублікувала допис в Instagram, де розповіла, яким чином проходить її карантин.

Відтак стало відомо, що Сєдокова продовжує займатися бізнесом та особистими справами для чого періодично їздить по місту.

Шанувальники співачки різко розкритикували її поведінку у коментарях під постом: «Сидіть вдома! Дістали вже лазити по Москві! Або звалюй в Київ і там роби, що взбрендиться», «Ой, а хіба можна користуватися ліфтом під час епідемії?», «Я вибачаюся вам нехер робити взагалі??? Бабок багато пожертвуйте тому кому вони потрібніші. Я розчарувався у вас. Ви займаєтеся тільки хайпом».

 

Переглянути цей допис в Instagram
 

#quarantinelife ✌🏻 Вчера вечером, в лифте, возвращаясь уставшие домой, Янис сказал мне: «Я никогда не видел людей, так отчаянно сражающихся за свой бизнес». 💜 Это самые важные слова. Мир никогда не будет прежним, но он совершенно точно научит нас быть мудрее и мыть руки. Через пару часов, у меня на странице, в прямом эфире, ещё один аукцион с подарками и классными ценами в @lastory_store . Будем друг друга радовать и баловать. Не упусти свою мечту. Я не упущу 💜 Все будет хорошо!

Допис, поширений ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Як писав «Вголос», коронавірус в Україні: у Київській області одужала ще одна людина.

ІА "Вголос": НОВИНИ