Коментуючи питання журналістів, яким чином відбуватиметься розподіл посад у запропонованому "Нашою Україною" коаліційному Договорі і чи не диктує "Наша Україна" політичним партнерам свої умови, керівник юридичного департаменту виборчого штабу Роман Зварич відповів: "В листі висловлюється пропозиція, щоб вони в порядку попередньої стартової позиції внесли свої пропозиції на окремі посади, які містяться в документі. Список доволі довгий, тобто ми не збираємось обмежитися посадою прем’єр –міністра. Мова йде про чимало різних позицій, по яких, ми вважаємо, така домовленість потрібна".

"Для того, щоб можна було встановити ці штатні позиції, ми маємо подивитися, де ми маємо розходження, де погодження. З чогось треба починати. Ми маємо застосувати більш системний підхід щодо утворення парламентської коаліції і відновлення тієї померанчевої команди, яка дійсно була потужна, яка забезпечила перемогу нашого Президента", - підкреслив Роман Зварич, передає прес-служба НСНУ.

"Нам нав’язують позицію, що починати треба виключно з однієї посади – з посади прем’єр-міністра України. Нам здається, що це занадто дилетантській підхід, популістський підхід. І тому ми ставимо питання в значно ширшому контексті, – повідомив керівник юридичного департаменту. – Якщо нам вдасться знайти домовленостей по цих позиціях, тоді ми будемо точно знати, що ми маємо твердий кулак, який називається померанчева команда, і ми дійсно можемо тоді працювати на благо нашого народу".

Deputat.org.ua

ІА "Вголос": НОВИНИ