На сьогоднішній прес-конференції представники Союзу молоді Регіонів України крім «Трійки лідерів» оприлюднили і «ТОП-10», куди були внесені імена 10 самих «негативних українських політиків».

Перше місце в цьому списку отримав міністр оборони України Анатолій Гриценко - «Зв’язківець західного фронту», який на думку української регіональної молоді «часто йде в глуху оборону».

Екс-віце-прем'єр-міністр України з питань гуманітарної політики Микола Томенко став переможцем в номінації «Європродюсер року». Він, на думку молоді, «збирає монети вартістю в 5 копійок, скрізь їх вставляє. Людина-хіт. Може розкрутити що завгодно - навіть «Ґринджоли».

Екс-секретар РНБО Петро Порошенко, перейменований в «Петра Першого», став «першим, хто з «помаранчевої команди» переплутав «Нашу Україну» зі своєю, влаштував всім солодке життя. Першим потрапив під роздачу, першим віддав велику частину себе, своєї кондитерської промисловості».

Міністр фінансів України Віктор Пинзеник став «Підсумком року». Він «живе в світі цифр і сум, реальний світ відвідує скачками інфляції, останнім часом все частіше і частіше. Виснажився».

Екс-віце-прем'єр-міністр України з питань адмінреформи Роман Безсмертний був названий «Продрозверстка». Він, за словами молодіжки, не «любить сидіти без діла, сам знаходить собі заняття, нікому не потрібні, вміє придумати міністерства нікому не потрібні. Постійно намагається винайти велосипед»

Екс-міністр транспорту України Євгеній Червоненко став «Гонщиком року» - «найбідніший олігарх». Став міністром транспорту і зв'язку, тому що мав транспорт і зв'язки. Брав участь у перегонах, жене досі», ну а екс-віце прем'єр-міністр України Олег Рибачук - «Боєць невидимого фронту» - «намагався прорубати вікно в Європу, голосно стукав, розполохав усіх сусідів. В результаті «наші» просили почекати. Інтегруватися до Європи вийшло тільки цінами»

Міністр у справах сім'ї молоді і спорту Юрій Павленко був визнаний «Красенем року», оскільки «спростувавши прислів'я, що «молодо - зелено», активно доводив усім, що молодо - помаранчево. По молодості літ вирішив зайнятися спортом, але тягнуло до молоді. В результаті пішов зі спорту, так і не зайнявшися молоддю». Стосовно екс-міністра охорони здоров'я України Романа Поліщука, визнаного «Рецептором року», він виявився ще й «вічним студентом». «Вважав, що студенти-медики повинні вчитися, вчитися і ще раз вчитися. Купивши фабрику з випуску бланків для рецептів, прогорів».

Екс-міністру юстиції Роману Заричу було дано звання «Не залік». Екс-міністр «пройшов переддипломну практику на посаді міністра юстиції. Міністр в законі. Який Мало що розуміє. Неук, неуд, не залік».

Всім вищезазначеним справжнім і колишнім урядовцям СМРУ має намір вручити спеціальні призи у вигляді статуетки з помаранчевої коробочки і прикріпленого до неї зверху апельсину. Також «щасливчикам» будуть передані спеціальні «вітальні грамоти».

ForUm

ІА "Вголос": НОВИНИ