Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

«На спецлінію 102 Київщини надійшло повідомлення від 38-річної жительки с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району про те, що колишній чоловік влаштував сварку і поранив її батька», - повідомили у поліції.

Як з'ясувалося, між колишнім подружжям неприязні стосунки. Жінка неодноразово зверталася в поліцію із заявами про те, що колишній чоловік насильно намагається забрати її малолітню дитину.

На цей раз чоловік приїхав у село зі зброєю. Коли пенсіонер заступився за свою дочку, колишній чоловік вистрілив у нього з мисливської рушниці, а потім на автомобілі протаранив ворота, щоб потрапити у двір. На допомогу прийшов сусід і тоді зловмисник, погрожуючи, вистрілив у повітря.

Потім чоловік металевим ломом розбив скло в задній частині будинку, однак проникнути не встиг. Його затримали поліцейські. На місці події правоохоронці вилучили мисливську рушницю «SAFARI» і дозвільні документи на зброю.
 
Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу і оголошення підозри.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ