[media=148641,148642,148643,148644,148645] 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук зазначив боєць Батальйону «Карпатська Січ» Богдан Федун («Бард»), який і виклав результати голосування.  

«Невже вони проти того, щоб збільшити фінансування індивідуального будівництва на селі, звернутися у Кабінет Міністрів України щодо збільшення субвенції на забезпечення житлом учасників АТО, передати деякі гуртожитки для забезпечення житлових умов учасників АТО та членів їх сімей? Як вони тепер будуть дивитися в очі бійцям, пораненим, родинам загиблих?», – зазначив ветеран АТО Богдан Федун.

«Таке враження, що депутатам байдужі проблеми учасників війни, – йдеться у дописі Богдана Федуна, – Чи, може, вони думають, що ветерани цілком усім забезпечені? Нехай спробують вийти зі своїх кабінетів і поглянути, як живуть чимало наших захисників та їхніх родин».

За словами Богдана Федуна, найприкріше, що рішення, запропоноване Міжфракційним об'єднанням учасників АТО, не підтримали деякі депутати, які називають себе волонтерами. Зокрема, йдеться про голову Львівської облради Олександра Ганущина, депутатів від «Народного контролю» Андрія Ковча та Василя Масного, депутата від УКРОПу Ігоря Ільківа. Не проголосували також: заступники голови обласної ради Андрій Білоус («Народний контроль»), Володимир Гірняк («Громадянська позиція»), голова бюджетної комісії Олег Домчак (БПП), Іван Собко і Оксана Сафінська («Самопоміч»), Ігор Комарницький і Володимир Вантух («Батьківщина») та ін.

Біці Батальйону «Карпатська Січ»

Нагадаємо, Міжфракційне об'єднання учасників російсько-української війни у Львівській обласній раді зареєструвало проект рішення Щодо інформації про забезпечення житлом учасників антитерористичної операції, в якому пропонує низку ініціатив з метою поліпшення забезпечення житлом ветеранів. Однак 10 жовтня 2017 року на сесії облради керівництво ради та більшість не підтримали цього рішення. «За» проголосувало лише 40 депутатів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ