Про це у Facebook написав ветеран АТО і ресторатор Богдан Чабан.

«Молоді люди не заспокоювалися і їх попросили покинути заклад. Уже на вулиці молоді люди продовжували агресивно поводитися щодо охорони, і після цього зав'язався конфлікт. Сподіваюся, представники закладу нададуть записи з камер найближчим часом. Ну і від себе – «воював», «виводив», «нагороджений» не дає права бути биком», – написав ресторатор.

Раніше повідомлялось, що у Маріуполі охоронці одного з кафе побили підполковника Державної прикордонної служби України Станіславу через те, що він попросив принести меню українською мовою.

Разом з тим, екс-заступниця голови Одеської облдержадміністрації Соломія Бобровська повідомила, що до групи прикордонників одразу на вході у заклад було некоректне ставлення з боку охоронців, пише 24.tv. А коли один з військових попросив принести меню українською мовою, то почався на конфлікт на підвищених тонах. Охоронці викликали на підмогу приватну компанію, після чого бійка перенеслася на вулицю, де підполковнику розбили щелепу.

Зі слів громадської активістки стало відомо, що крім Станіслава Керода постраждала і прес-офіцер ДПСУ Валерія Карпиленко.

«Вони замовили тільки каву, яку так і не випили, бо історія закінчилася зламаною щелепою Станіслава і травмою прес-офіцера ДПСУ Валерії Карпиленко. Вона зараз у Маріупольському шпиталі», –прокоментувала ситуацію Соломія Бобровська.

Невдовзі двох потерпілих скерують на лікування до Києва.


 

ІА "Вголос": НОВИНИ