Про це в коментарі «112 Україна» повідомив спікер Харківської міськради Юрій Сидоренко.

«Вночі чоловік йшов повз міськраду, дістав два пістолети, почав стріляти по будівлі. Наші охоронці почули постріл, їм здалося, що це петарди, один з них вирішив вийти подивитися, вийшов і отримав два кульові поранення. Після цього невстановлений чоловік (при ньому не було жодних документів) зайшов у будівлю, походив по другому поверху, і на виході його вже зустрічали два екіпажі патрульних», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що охоронець міськради у вкрай тяжкому стані, операції тривали всю ніч.

Як писав «Вголос», у Харкові біля будівлі міської ради сталася стрілянина. Близько 00:37 за вказаною адресою поліцейський наряд побачив пораненого охоронця, а поруч з ним стояв чоловік, який відкрив вогонь по патрульних. Одна з куль поранила поліцейського.

Патрульні застосували табельну вогнепальну зброю і знешкодили нападника. Наразі його особа встановлюється. Внаслідок події до лікарні з вогнепальними пораненнями були доправлені охоронець міськради і поліцейський. Попри зусилля медиків, поліцейський помер.

Користувач Валентин Мишковський на своїй сторінці в Facebook написав, що загиблим поліцейським був заступник командира 2-ї роти 4-го батальйону поліції Харкова Дмитро Кирієнко.

ІА "Вголос": НОВИНИ