Про це пише у Facebook журналістка Тетяна Висоцька.

«Отже, 30-річний росіянин, який вбив Андрія Сову на курорті Аланія за те, що той радів перемозі Хорватії над збірною Росії, спершу був затриманий жандармами, але потім місцевий суд відпустив його на волю. 

Однак після того, як українець помер, прокуратура міста Аланія подала апеляцію, Андрія Похвального затримали, і вчора, 17 липня, суд постановив заарештувати росіянина», - йдеться в повідомленні.

Наразі він перебуває під вартою, триває розслідування.

Нагадаємо, 14 липня стало відомо, що в одній з лікарень Туреччини помер 57-річний український турист із Запоріжжя, який тиждень перебував у комі після того, як 7 липня його побив турист з Росії на курорті в Анталії. Інцидент стався на території готелю «Ganita holiday village» у місті Аланья, провінція Анталія.

Водночас, росіянину, який забив до смерті українського туриста Андрія Сову, заборонили виїжджати з країни. Підозрюваному не дозволили покидати територію Туреччини протягом розслідування кримінальної справи. Однак 16 липня з'явилась інформація, що його відпустили відразу після виплати штрафу в розмірі $800.

Як стало відомо, тіло українського туриста, загиблого у Туреччині, доставлять на батьківщину в четвер, 19 липня.

ІА "Вголос": НОВИНИ