[media=154362,154363,154364,154365,154366,154367,154368,154369,154370] 

Про це повідомляє кореспондент Вголосу.

Організаторами акції є ВО «Свобода», ВГО «Сокіл», «Національний корпус» та «Правий Сектор».

Перед учасниками акції протесту уже виступив екс-віце-спікер Верховної Ради, депутат Львівської облради Руслан Кошулинський, який наголосив , що зараз націоналісти об'єднались задля відродження України.

«Наша мета – максимально поширити до громадян те, за що вмирали українці на Майдані та у АТО. Влада забула, що прийшла на крові наших патріотів. Країною і далі керують олігархи. Для них немає війни, вони досі торгують з Росією, не припинена торгівля на крові, немає візового режиму. Ми, націоналісти, об'єднали свої зусилля задля держави. Тези Маніфесту - це реальний крок виходу із цієї кризи. Будь-яка диктатура базується на маленьких шурупчиках на місцях. Наше завдання – показати, як вийти із цієї кризи. Цій владі не потрібні патріоти, вони мають сидіти у тюрмі. Маємо приклад нашого побратима Констянтина Василькевича, який воював і якого судять за його принципову позицію», - сказав Руслан Кошулинський.

Представник «Правого Сектору» під час акції пояснив, що націоналісти не можуть мовчати, коли олігархи продовжують розкрадати Україну.

«Ті, що у Верховній Раді, – не є українцями. У кожного з них є багато паспортів іноземних держав. Вони не зацікавлені у розбудові держави. Нам часто закидають ксенофобію, але нашим ворогом є не конкретні нації, а ті, хто проти українців», - зазначив керівник «Правого Сектору» Львівщини Тарас Хамер.

Керівник «Національного корпусу» Львівщини Святослав Сірий пояснив, що націоналісти – це люди, на яких лежить відповідальність за Україну.

«Ми повинні зробити усе, щоб нація процвітала, щоб був порядок і закон. Наша влада не розуміє націоналістів, бо їхнє розуміння націоналістів - це напис у паспорті. Національний Маніфест - це ті пункти, які нас виведуть із занепаду»,- зазначив представник «Національного Корпусу».

Як уже писав Вголосорганізатори акції повідомили, що націоналісти під час сесії Львівської обласної ради продиктують низку вимог, задекларованих у Національному маніфесті.

Зокрема, націоналізація російського капіталу в Україні, припинення постійного зростання тарифів з оплати комунальних послуг та продовження чинного мораторію на продаж землі до врегулювання економічної та соціально-політичної ситуації в країні.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ