[media=160049,160050,160051,160052,160053,160054,160055,160056,160057] 

Н

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Незвичайне костюмоване дійство - кінний вертеп діти організували разом із своїми тренерами та улюбленими кіньми. З десяток вершників у костюмах ангеликів, царів, пастушків, чортів, злого Ірода та смерті розважали глядачів, які прийшли насолодитися зимовими змаганнями «Відкритий  чемпіонат ДЮСШ «Буревісник».  Різдво-2017».

Як розповіла один з організаторів цього унікального дійства,  тренер Наталія Григор’єва до вистави готувалися понад тиждень та в процесі підготовки до змагань. Організувати кінний вертеп було не важко, адже діти самі залюбки зголошувалися до участі в виставі. До речі, такими забавами глядачів тішать лише у Львові. Для інших міст України такі заходи не характерні.

«Львівська кінна школа завжди славилася своїми вершниками та чимось новим. Переконаний що діти-вихованці школи, львівські вершники відомі по всій Україні. Театральна вистава, кінний вертеп, це ініціатива наших спортсменів, тренерів, це ініціатива всіх, хто працює у ДЮСШ «Буревісник», у кінноспортивному клубі «Вікторія» та й загалом у Федерації кінного спорту Львівської області. Ми цим пишаємося, ми пишаємося нашими змаганнями. Такі вистави ми будемо проводити традиційно, на кожні свята. Немає значення чи це Різдво, Пасха чи літні свята. Ми будемо проводити змагання і запрошуємо львів’ян вболівати за наших спортсменів і насолодитися нашими майбутніми кінними виступами», - розповів Віктор Доскіч, президент федерації кінного спорту Львівської області. 

ІА "Вголос": НОВИНИ