[media=110488,110490,110492,110493,110494,110495,110496,110497,110498,110499,110500,110501] 

Як повідомляє кореспондент «Вголосу», загалом біля адміністрації зібралося близько 200 мітингувальників. Серед них – водії автобусів і жителі області, які на собі відчують незручності перенесення кінцевої зупинки.

За словами мітингувальників, через рішення голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки про перенесення кінцевої зупинки постраждають усі «роздільські, стрийські, сколівські, іршавські маршрути».

«Нас відправляють на Стрийський автовокзал, утім це незручно перш за все для людей, яким буде необхідно сплачувати зайві гроші й витрачати час, щоб добратися до кінцевої зупинки», – пояснюють мітингувальники.

Рішення про перенесення кінцевої зупинки водії пов’язують з тим, що Олег Синютка й міський голова Львова Андрій Садовий розчищають це місце під свої маршрути.

«Пан Садовий, пан Синютка… це вони роблять під свої маршрути і не думають про нас, тих, хто постраждає. Бо нова влада робить усе для своїх людей, а не для народу», – додають перевізники.

Водії також кажуть, що автобуси, які прямують до Трускавця, Моршина і Східниці, не чіпатимуть, бо ними їздять багато відпочивальників.

«Виходить так, що відпочивальники – це білі люди, а всі інші – чорні? Не буде цього! Ми боротимемося. Ми готові до радикальних дій. Ми не здамося. Ціпки, коли й вила теж підготували. Перекриватимемо міжнародну трасу Київ – Чоп», – запевняють водії.

Нагадаємо, сьогодні біля Львівської ОДА страйкують перевізники приміських і міських маршрутів.

Відомо, що у Львівській ОДА о 10:00 відбудеться зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з представниками автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення. Також до участі запрошено представників Львівської міської ради. Під час зустрічі йтиметься про проблему кінцевих зупинок маршрутів у Львові, зокрема на Приміському вокзалі.

ІА "Вголос": НОВИНИ