[media=125703,125704,125705,125707,125708,125709,125710,125711] 

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила директор конкурсу Валерія Никифорець, передає кореспондент «Вголосу».

Вона зазначила, що конкурс краси є очікуваним заходом у Львові, отже, збирає навколо себе не лише поціновувачів жіночої вроди, а й загалом людей, які хочуть побачити гарне шоу.

Цього року, за її словами, гостей розважатимуть відомі зірки: Арсен Мірзоян, Анастасія Приходько, Андрій Кіше, Наталка Карпа, Аркадій Войтюк. Вестимуть конкурс Володимир Андрієвський і Тимур Мирошниченко.

Валерія Никифорець окремо зупинилася на номінаціях, серед яких будуть як звичайні – «Міс Львів – 2016», перша та друга віце-міс, а також спеціальні: «Міс фото», «Міс дружба», «Міс усмішка» і «Міс відкрите серце».

Зокрема, «Міс фото» обиратимуть львів’яни шляхом відкритого голосування на сайті, «Міс дружба» – самі учасниці конкурсу, «Міс добре серце» вручатимуть дівчині, яка найкраще себе проявить у реалізації соціального проекту.

«Конкурс краси вже давно перестав бути просто конкурсом краси. Нині це платформа соціальних ініціатив, де дівчата силою власної краси, молодості, бажання і доброго серця допомагають людям. Якщо торік соціальна складова конкурсу називалася «Подаруй дитині мрію», то цього року ми обрали спорт, оскільки надихнулися майбутніми Олімпійськими іграми», – пояснила Валерія Никифорець.

Вона також додала, що «Міс добре серце» є ключовою номінацією, на рівні з «Міс Львів».

Валерія Никифорець не назвала членів журі конкурсу краси, щоб уникнути підкупу чи впливу, проте запевнила, що судитимуть дівчат компетентні продюсери, редактори відомих у світі журналів, представники мас-медіа, студентства і Національного комітету «Міс Україна».

Водночас вона зазначила, що конкурс краси є співорганізатором відкритих ігор за програмою спеціальних Олімпіад для атлетів з вадами розумового розвитку в п'яти видах спорту, які відбудуться вже завтра в «Горіховому гаю». Отже, діти, які стануть переможцями, братимуть участь у спеціальній Олімпіаді для атлетів за участю представників з 15-ти країн світу.

Як писав «Вголос», торік учасниці конкурсу відвідали дитячі інтернати, побували в лікарнях для онкохворих, будинках для престарілих, притулках для тварин.

ІА "Вголос": НОВИНИ