[media=152891,152892,152893,152894,152895,152896,152897,152898,152899,152900,152901] 

«Вголос» відібрав найбільш промовисті, на нашу думку, цитати тих, хто мав можливість виступити на сцені.
«Ми є мирне українське місто, яке показує сьогодні приклад для всієї нашої держави». А.Садовий, міський голова Львова.
«Перший раз за рік у четвер відбулась комісія по надзвичайних ситуаціях в державі. Перший раз комісія прийняла рішення, що треба відкривати полігони для того, щоб можна було вивозити відходи міста Львова. Не рік тому назад, а тільки зараз!». А.Садовий.
«Львів є не просто успіхом публічного управління. Львів є прикладом для багатьох людей в Україні». О.Березюк, нардеп.
«Дуже важливо сортувати продукти нашої життєдіяльності: сміття. Я також в себе вдома почав це робити: окремо пластик, окремо папір. Це мій вклад в розблокування міста Львова…. Це не важко. Робіть, сортуйте, будьте львів’янами!». О.Березюк.
«Будьте у Львові, живіть у Львові, насолоджуйтесь у Львові, протестуйте у Львові, бо ви – львів’яни!». О.Березюк.
«Почнімо, будь ласка, з того, щоб у нас з вами в магазинах не було пластикових торбинок, одноразового посуду і з того, щоб у кожного з вас була багаторазова авоська в торбині». І.Подоляк, нардеп.
«Я бачила, як тиснуть на мерів маленьких містечок, щоб вони не забирали сміття зі Львова. Я бачила цю цинічну, вишукану технологію, коли одною рукою публічно на телевізійні камери допомагають, а іншою – цинічно тиснуть і забороняють. Ті міські голови, які допомагають Андрію Івановичу – а їх було дуже багато – їм не дали коштів з обласного бюджету, їм не дали субвенцій, їхні проекти не перемогли в різних конкурсах». Парасковія Дворянин, депутат Львівської облради.
«У нас є одне вирішення питання: перевибори! Тому що ця злочинна влада на чолі з Порошенком і Гройсманом вбиває мене фізично, вбиває моїх любих львів’ян». Віра Чванова, голова Асоціації самоврядних ринків України.
«Люди, сьогодні треба об’єднуватися, їхати на Київ, робити Майдан і відстоювати свою волю і честь». В.Чванова.
«Я ніколи не збираюсь оголошувати війну інституції президента чи прем’єр-міністра, боронь Боже. Але я завжди буду голосно говорити про те, що я думаю, людям, які обіймають ті чи інші посади. Таким мене мама породила». А.Садовий
 
Нагадаємо, як писав «Вголос» криками «Ганьба!» і «Фарисеї» зустріли небайдужі львів’яни під час «сміттєвого» віча 25 червня під Ратушею виступи міського голови Андрія Садового та керівника фракції «Самопомочі» у парламенті Олега Березюка
 

ІА "Вголос": НОВИНИ