[media=128661,128664,128666,128668,128670,128672,128674,128676] 

Як повідомляє кореспондент «Вголосу», масштабне свято відбулося  на майданчику перед розважально-оздоровчим комплексом із дельфінами «Оскар». Свято відвідало понад півтисячі малозабезпечених дітей, діти-сироти, інтернат-вихованці, дітки бійців та загиблих в АТО, дітки Героїв Небесної Сотні, якими опікуються проект «Мій тато захищає Україну» та ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих» та інші.

Малечу розважали оригінальними та веселими конкурсами, святковим концертом та майстер-класами, розіграшами, призами та подарунками. Святкову атмосферу для дітвори створили аніматори: феї «Winx» та герої «Льодовикового періоду». Втім незабутні позитивні враження діткам подарували дельфіни, які вразили присутніх неймовірним та захоплюючим шоу. Зважаючи на велику кількість бажаючих побувати на святі і відвідати шоу із дельфінами, керівництво дельфінарію підтримало соціальну ініціативу благодійного заходу та подарувало три безкоштовні вистави для всіх потребуючих діток.

«Ми запросили малечу на шоу-виставу з дельфінами, щоб дітки отримали максимально багато позитивних емоцій, енергії, щоб вони зарядилися позитивом. Щоб вони відчули нашу любов, опіку і турботу. Тому ми сподіваємося що ці дітки отримали максимум позитивних вражень і радості», – розповідає організатор свята, керівник зв’язків із громадськістю дельфінарію, Світлана Радішевська.

ІА "Вголос": НОВИНИ