[media=125892,125893,125894] 

Участь в автопробігу взяло понад 30 автомобілів. Автопробіг стартував о 10.30 год від Театрального майдану у центрі міста., передає власкор «Вголосу».

Колона авто з банером на честь Колківської республіки, партійною символікою та червоно-чорними прапорами УПА проїхала центральними вулицями Луцька за маршрутом: Театральний майдан – вул. Градний Узвіз – вул. Глушець – вул. Паркова – просп. Волі – вул. Богдана Хмельницького – вул. Ковельська – вул. Набережна – вул. Шевченка – просп. Волі – Київський майдан – вул. Рівненська – просп. Відродження – просп. Молоді – просп. Соборності – вул. Гордіюк – вул. Ківерцівська.

«Для нас стало вже хорошою традицією влаштовувати автопробіг на честь Колківської республіки. Мені приємно, що в автопробігу бере участь чимраз більша кількість автомобілів. Приємно, що лучани не забувають історію. Впевнений, що історична правда і приклад борців за волю України стануть тим фундаментом, на якому постане нова Україна, а кланово-олігархічні еліти відійдуть у небуття», – зазначив у коментарі голова Луцької міської організації ВО «Свобода» Микола Федік.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ