[media=69125,69126,69127,69128,69129,69130,69131,69132,69133,69134,69135,69136] 

Про це повідомляє кореспондент Вголосу.

Поряд із хрестом поставили портрети загиблих під час акції протесту в Києві та запалили біля них лампадки.  Організатори нагадали, що повну відповідальність за ці вбивства несе очільник Партії регіонів Віктор Янукович. Також сказали, що своєю акцією звертаються до депутатів Партії регіонів на Львівщині, адже «вони мають припинити діяльність цієї партії у Львові та області», - зазначив один з організаторів Отар Довженко.

До активістів вийшов священик із церкви, що розташована на території ТВК «Південний». Він запросив усіх на спільний молебень за загиблими, однак організатори вирішили «не йти молитись у церкву, що побудована на гроші Партії регіонів».

«Нехай регіонали самі відмолюють свої гріхи», - прокоментував Отар Довженко.

Також на акцію прийшла прес-секретар Петра Писарчука Уляна Копцюх зі зверненням від нього.

«Толерантна Галичина не має права виставляти себе краєм, де розправились з Партією регіонів. Це буде одним аргументом для наших недругів виставляти нас мало не фашистами», -  йшлось у листі регіонала.

Також Уляна Копцюх зазначила, що вважає дивним та неправильним встановлення хреста без представників духівництва.

Потім усі організатори пішли на вулицю Щирецьку, де розташовані офіси депутатів Партії регіонів, та наклеїли на паркани, стовпи та брами наліпки з написом «вулиця Пам’яті жертв регіоналів» та пам’ятки про загиблого львів’янина Юрія Вербицького.

Подібні акції активісти планують активно організовувати до 22 лютого, у день, коли має відбутись конференція  регіоналів Львівщини. За словами Уляни Копцюх, на ній регіонали вирішуватимуть, чи буде партія продовжувати своє існування у Львівській області. 

ІА "Вголос": НОВИНИ