[media=146192,146193,146194,146195,146196,146197,146198] 

На гостей свята чекали сніжно-білі автомобілі «Ауді» різних моделей – Q7, Q5, А6, А5, А3, А1, які вишикувалися із увімкненими яскравими сучасними габаритними вогнями у просторому салоні.

Інтер'єр кожного автомобіля був доступний для огляду відвідувачам, які могли відчути комфорт і насолоду від перебування у новеньких автівках «Ауді». За словами гендиректора автосалону «Audi Центр Львів на Липинського» Лесі Падучак, на кожного потенційного клієнта автомобілів «Ауді» чекають надзвичайні різдвяні цінові пропозиції на нові авто. Такі умови діятимуть у салоні упродовж усього періоду різдвяно-новорічних свят.

Приємний блиск новесеньких автомобілів в ілюміняціях світлового шоу гармонійно доповнили оригінальні тематичні витинанки «Audi Christmas Angels» від мисткині Дарії Альошкіної, а чарівні дівчата-моделі продемонстрували нову стильну зимову колекцію«Couture De Fleur» від дизайнера Олени Онуфрів.

 

В межах заходу відбувся благодійний аукціон, на якому було продано 5 лотів, виручені кошти з яких підуть на придбання апарату штучної вентиляції легень і зволожувача дихальних шляхів для восьмимісячного пацієнта дитячого мобільного хоспісу.

Під час свята відбулася церемонія вручення відзнак І-го літературного конкурсу романів «Львівського жіночого літературного клубу» і Ніки Нікалео. Номінантками стали письменниці Елен Тен (Новоград-Волинський) за роман «Спадок», Наталія Волотовська (Тернопіль) за роман «Лілея св. Андрія» та Наталія Матолінець за твір «Варта у грі».

Як зазначив керівник відділу продажу автосалону «Audi Центр Львів на Липинського» Андрій Рипихович, різдвяна пропозиція на автомобілі «Ауді» є ексклюзивною лише на час новорічно-різдвяних свят. Завдяки цій пропозиції ціни на нові автомобілі «Ауді» є доступніші як для постійних, так і для нових клієнтів автосалону.

Варто додати, що на святі «Зимова зустріч з Audi» відбувся розіграш стильних брендованих подарунків від організаторів та партнерів свята, серед яких була страхова компанія «АХА-Страхування» та ТМ «Fratelli».

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ