Про це він сказав на сьогоднішній прес-конференції, інформує кореспондент Вголосу.

«Раджу усім бізнесменам Львова забути про таку структуру, як управління охорони історичного середовища. Не ходіть туди, люди, не ходіть. У вас є два варіанти: або нічого не получити, аби бігати до міського голови, бити там поклони п’ять років і не отримати результат. Їдьте у Київ. У цьому місті вам ніхто нічого не допоможе. Ви, як інвестор, нікому не потрібні», – заявив Григорій Козловський.

Він наголосив, що директор управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко лукавить, коли говорить, що нічого не знала про будівництво на Староєврейській,9.

Козловський запевнив, що Онищенко особисто підписала документ, в якому зазначено, що його будинок не є історичною пам’яткою. 

«Я звернувся до неї по цьому об’єкту (в неї син проектант) з запитанням, як має виглядати об’єкт на Староєврейській. Мукала-бекала. Мені ніхто нічого конкретного не сказав, як він має виглядати будинок: фіолетовий, жовтий, зелений. Хоча б сказали, що вони хочуть бачити», – заявив бізнесмен.

За його словами, на цій справі Лілія Онищенко просто піариться.«Я б її не підпускав на кілометр до  тих речей, якими вона на сьогодні займається. Там схема роботи пані Лілі дуже проста. Ви візьміть усі погодження, які вона дала і вгадайте, яка структура у Львові получила 99% погоджень. В мене складається враження, що пані Ліля, це буферна зона, яка тримає весь бізнес, щоб ніхто нічого не відкрив, нам простіше «семічкі» продавати, робити непонятного смислу заклади, і більше в цьому місті бізнесом ніхто не має права займатися. Вона нікому іншому погоджень на дає», – додав Козловський.

ІА "Вголос": НОВИНИ