Про це у коментарі Вголосу розповіла потерпіла журналістка Олеся Турчин, яка надала відеозапис інциденту.

 

За її словами, працівник казначейства спілкувався з пікетувальниками, а оператор в той час знімав це.«Він вийшов до людей як представник казначейства, щоб забрати заяву працівників ШРП. Потім він йшов у внутрішні двері, але повернувся і з розгону налітає на оператора «24» каналу, але до його камери не дотягнувся. До нього підійшов охоронець, щоб його заспокоїти, але він минає охоронця і оператора лупить по камері. Якщо б камеру оператор тримав легше в руках, то вона б розбилась», – розповіла журналіст.

Проте працівник казначейства на зауваги журналістів щодо перешкоджання їхній діяльності ніяк не відреагував, як і не захотів представитись.

«Він почав хамити, потім намагався вийти, але люди не пускали його. Також він мене грубо відштовхнув від проходу. Він розвернувся і пішов у внутрішні двері», – додала Олеся Турчин.

Також вона зазначила, що, за інформацією інших журналістів, це був діловод казначейства.За її словами, наразі керівництво Держказначейства поки що не відреагувало на заяву журналістів з вимогою публічного вибачення та покарання працівника за перевищення службових повноважень.

Зараз цей факт перевіряють правоохоронні органи.

Зазначимо, причиною пікету є заборгованість Держказначейства у виплаті зарплат працівникам ШРП, яка становить понад 3 млн. грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ