У львівській фан-зоні, яку організував до Євро-2020 ФК “Рух”, планують провести ярмарок, де вболівальники зможуть обмінятися між собою чи придбати футбольну атрибутику. Це продовження сюрпризів та подарунків для львівських шанувальників футболу.

Про це в ефірі проєкту “Народне Толк-Шоу” на телеканалі NTA  розповів  співорганізатор фан-зони у Львові, представник ФК «Рух» Олег Шпур.

«У нас є багато цікавих, креативних ідей, які ми будемо реалізовувати. Зокрема, ми хочемо запросити усіх людей, які колекціонують різноманітну футбольну атрибутику. Ймовірно, буде можливість її купити, продати, обмінятися. Така практика у Львові буде відбуватися вперше. Повірте, буде круто, буде гаряче», – наголосив співорганізатор фан-зони у Львові.
Олег Шпур додав, що окрім перегляду футбольних матчів Євро-2020 на львів’ян чекатиме хороша музика та смачна їжа.

Нагадаємо, у суботу, 12 червня, на «Lviv Fan Festival – Рух до збірної» відбувалася трансляція матчу Євро-2020 між національними збірними Бельгії та РФ. За кожен бельгійський гол у ворота збірної Росії львів’яни отримували безкоштовне  пиво.

Тоді інформаційна хвиля докотилася навіть до центрального російського телебачення, якому “припекло” від новин зі Львова.

“І це дуже приємно, що ми змогли підпалити “вату””, – прокоментував Олег Шпур.
Фан-зона працює у Львові на вул. Джерельній, 22.

ІА "Вголос": НОВИНИ