Військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям

30-річного бійця 74-ого окремого розвідувального батальйону Станіслава Запорожця застрелив ворожий снайпер 16-го грудня.

«16.12.2021 року під час виконання бойових завдань старший солдат Запорожець Станіслав Олександрович отримав поранення, несумісне з життям. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Вічна пам’ять», – повідомили у фейсбуці 74-го Окремого розвідувального батальйону.

Станіслав родом із Лисичанська з Луганщини.

«Як справжній розвідник, він залишив на загал небагато: дві фото, порожній профіль в соцмережах», – йдеться  у дописі фонду «Повернись живим».

Удома в Станіслава Запорожця залишились мати та молодший брат.

Нагадаємо, впродовж доби, 16 грудня, по лінії розмежування на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ зафіксували п’ять порушень режиму припинення вогню, одне з яких із важкого озброєння.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний. Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям, – повідомляли в штабі ООС.

Нагадаємо, що 5 грудня в зоні ООС також підірвався військовий з Львівщини Руслан Ниров, який служив у 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді.

ІА "Вголос": НОВИНИ