Екснародний депутат України, відомий журналіст і телеведучий Дмитро Добродомов звинуватив двох львівських журналістів у співпраці з ОПЗЖ. Він стверджує, що ті намагалися за гроші домовитися про невихід в ефір розслідування, фігурантом якого є лідер цієї політсили Юрій Бойко.

Про це Дмитро Добродомов написав на своїй сторінці у Фейсбуці, інформує НТА.

За його словами, журналісти Анатолій Шалаєв та Вероніка Міронова намагалися домовитися із ще одним львівським медівником про те, аби він зібрав компромат та написав «розгромний матеріал» і про самого екнардепа і його партнерів  на 4 каналі, де й має вийти розслідування про лідера ОПЗЖ.

«Та найцікавіше – мета. За словами самого Тараса Зозулінського (це підтверджують і скрін-шоти його переписок із Шалаєвим та Міроновою), компромат потрібен для своєрідного шантажу. Ця мила парочка хотіла обміняти його на не вихід в етері 4 каналу чергової серії програми журналістських розслідувань «Засланці з Бориславом Березою», де головним фігурантом корупційної оборудки – є лідер проросійської партії ОПЗЖ Юрій Бойко», – йдеться у дописі.

Також Добродомов повідомив, що ще раніше йому також телефонували і пропонували за гроші відмовитися від випуску цієї програми.

«Мене не дивують спроби Бойка у будь-що зняти цей розслідувальський матеріал. Однак той факт, що Бойкові радісно допомагають (за гроші, «200 євро за інформацію, за роботу»), показово патріотичні журналісти з рідного Львова – це, погодьтеся, уже занадто», – резюмував Добродомов. При цьому наголосив,  що розслідування «Бойко – збройний барон. Кому війна на Донбасі приносить гроші?» обов’язково вийде в ефір.

ІА "Вголос": НОВИНИ