Багато людей написало обурливих дописів і коментів про паяца (клоуна). Про що це свідчить? Про те, що в Україні ще залишились люди і це втішає.  Ще один позитив — прозріння! Прозріння цих людей в тому, що скільки худоби живе в такій прекрасній країні. Перепрошую, що худобу я назвав худобою, а не ошуканим чи незрячим виборцем. Рано чи пізно воно мало прийти. Прозріння, маю таку надію, призведе до сепарації людей від худоби, люди не захочуть себе ототожнювати з нею. А це, своєю чергою, спонукатиме в майбутньому вибудувати таку виборчу систему, в якій біомаса матиме мінімальний вплив на виборчий процес.

Навіщо ходити на вибори? Всі ж однакові! Будь вдома, роби звичну для себе справу — жрать, ржать, ср@ть і совокупляться.

А громадяни, якщо, ясна річ, ми не хочемо зникнути з папи світу, мають плекати власну, українську, ієрархію цінностей, власну, українську, національну еліту, захищати будь кого хто стоїть на таких засадах. Зрештою вона — національна еліта, на щастя, є. Ми приречені зліквідувати більшовицькі, лівацькі постулати, де ''доярка може керувати державою''.

Ну, і найголовніше — усвідомлення відповідальності за вибір. Це ж треба так примудритися, щоб своїми голосуваннями на виборах вигнати себе з власної, найбагатшої держави, у світи на заробітки? Воістину мудрий народ.

P. S. А Бєні — респект, дякую, іґарь валєрьєвічь, правда Ваша, поки українцям у борщ не н@среш, доти не змобілізуються.

ІА "Вголос": НОВИНИ