Юрист, депутат Львівської міської ради від ЄС Юрій Ломага заявив, що Львівська міська рада не має грошей для приєднаних до Львова територій, адже саме місто на межі дефолту.

Про це він сказав в ефірі програми «Народне толк-шоу» на телеканалі NTA.

«Я, будучи членом бюджетної комісії, можу сказати, що на Малехів нічого не дали. Можу вам відкрити таємницю, що нічого і не дадуть. Тобто Львів – це як мачуха. Вона приєднані села не любить. Тому навіть не надійтеся, що вам щось дадуть», – сказав депутат Львівської міськради.

Він додав, що ні Винникам, ні Малехову, ні Дублянам Львівська міська рада грошей не виділить, бо їх у бюджеті просто немає.

«У нас недовиконання бюджету 57%. Недовиконання! То Львів на межі дефолту! Львів банкрот. Він винен мільярди! Шалені мільярди. А міський голова на останній сесії просив взяти ще кредит. Тобто він такий господарник, що гроші понабирає, а хто буде віддавати, його це не хвилює. Він завтра складе повноваження, а ви собі мастіть голову!», – акцентував Юрій Ломага!

Нагадаємо, Шостий апеляційний адміністративний суд підтвердив попереднє рішення Окружного адміністративного суду Києва, який скасував розпорядження уряду про приєднання села Малехів до Львівської ОТГ. Відповідну постанову суд ухвалив ще 30 червня за зверненням Малехівської сільської ради.

ІА "Вголос": НОВИНИ