Питання розглянули на засіданні постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради.

Про це повідомляє адвокат, депутат від фракції «Європейська солідарність» та голова постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради Олексій Різник у Facebook.

Як відомо, в порядку денному було понад 180 питань. Проте, через велику кількість звернень, більшість довелось перенести на наступне засідання комісії, аби детально вивчити усю проблематику.

Зазначимо, що комісія підтримала питання «Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.01.2012 №1163 “Про затвердження переліку та меж скверів Галицького району м. Львова”.

«Для нас у пріоритеті погодження та відведення нових ділянок та реконструкція, впорядкування та комфортне облаштування усіх без виключення парків та скверів Львова», - написав депутат.

Також комісія підтримала питання «Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок у с. Великі Грибовичі, с. Збиранка, с. Лисиничі, с. Підбірці».

«Ми підтримали це питання з важливою ремаркою. У нас вже сформовані старостинські округи, тому проект ухвали необхідно формувати вже по старостинських округах, щоб було розуміння ситуації. Можливо необхідно буде вирішити питання додаткової візи від старост після їх обрання, адже об’єктивно лише місцеві мешканці знають ситуацію на місцях», - наголосив Олексій Різник.

Нагадаємо, раніше депутат наголосив, що пришвидшення процесу рекультивації Грибовицького сміттєзвалища – це обов’язок перед громадами Малехова та Грибович.

ІА "Вголос": НОВИНИ