[media=146461,146462,146463,146464] 

Про це пише Metro.

55-річний чоловік, довжина пеніса якого сягає 48 сантиметрів лише у спокійному стані, змушений жити на невелику допомогу від держави. Справа в тому, що він не може влаштуватися на жодну роботу, оскільки йому дуже важко підібрати робочу спецформу.

Та справа навіть не в цьому – чоловік не може просто стати на коліна або пробігти кілька метрів, бо йому заважає та сама частина тіла, якою він так пишається.

«Роботодавці із пересторогою ставляться до мене. Вони завжди обіцяють передзвонити після співбесіди, але ніколи цього не роблять», – каже чоловік.

Світ дізнався про Роберто, коли той побив світовий рекорд з довжини пеніса. До цього рекордсменом вважався актор Джон Фелкон, володар 24 сантиметрів у спокійному та 35 в ерогованому стані. Однак навіть після визнання чоловік має певні проблеми. У нього часто трапляється інфекція сечовивідних шляхів, а також незручності під час сну – повинен замотувати пеніс у бинт та класти його поряд із собою.

Однак навіть не зважаючи на усі ці проблеми, чоловік відмовляється від будь-яких хірургічних втручань. Він дуже пишається частиною свого тіла та навіть мріє про особливу жінку, яка підійде йому за усіма параметрами та стане його вірною супутницею.

Водночас його лікар зазначає, що неодноразово рекомендував Робертові зменшити пеніс, аби одружитися з нормальною жінкою та мати дітей.

«Але він не хоче цього. Він бажає, аби його пеніс був більший за всі інші. У Латинській Америці володар великого органу вважається мачо. Саме це робить його особливим», – каже він.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ