45-річний мешканець Бродів ножем убив свою матір. Випадок стався у неділю, 29 серпня. Поліція затримала вбивцю. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівщини.

Близько 10 години ранку до поліції звернулися мешканці одного з багатоквартирних будинків у місті Броди. Вони повідомили про чоловіка, який поводився неадекватно та порушував порядок. Патрульні, які прибули на місце, виявили порушника у під’їзді будинку. На його одязі були сліди крові, а у квартирі, де він проживав, виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

«Правоохоронці встановили особу загиблої – нею виявилась 67-річна мешканка квартири, матір чоловіка, який поводився неадекватно. Причиною смерті жінки стало ножове поранення в ділянці шиї. Також встановлено, що до вбивства жінки причетний її син», – розповіли у поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали. За вчинене йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Невдовзі суд має обрати затриманому запобіжний захід.

Триває досудове розслідування.

Читайте також на сайті ІА Вголос: 

ІА "Вголос": НОВИНИ