У суботу, 21 серпня, в селі Пристань Червоноградського району в результаті пожежі у будинку загинув 61-річний мешканець.

Про це повідомляє Департамент цивільного захисту Львівської області.

21 серпня, близько 07:20 год., у с. Пристань (Великомостівська МТГ) Червоноградського району, під час гасіння пожежі, яка виникла у приватній дерев’яній будівлі (літня кухня), було виявлено тіло мешканця будинку 1960 року народження, - йдеться у повідомленні.

На місце прибули пожежно-рятувальні підрозділи 52-ого державного пожежно-рятувального поста м. Великі Мости , 48-ого державного пожежно-рятувального поста м. Рава-Руська та оперативна група Червоноградського районного управління.

Коли рятувальники прибули, будівля вже була охоплена вогнем, який швидко поширювався дерев’яними конструкціями будівлі. Ситуацію ускладнювала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок та господарську будівлю.

Пожежу локалізували о 06:42 та повністю ліквідували о 07:02. В результаті пожежі було знищено літню кухню, пошкоджено дах цегляної господарської будівлі, розміром 12×4 м на площі 20 кв.м, два вікна та дах цегляного житлового будинку, розміром 12×7 м на площі 3 кв.м.

До ліквідації було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини займання будинку наразі встановлюються.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Саксаганського зайнявся поверх у горішньому просторі, внаслідок чого перекрили вулицю.

ІА "Вголос": НОВИНИ