У вівторок, 20 липня, на автодорозі «Київ-Чоп» сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. В результаті аварії одна людина загинула, а ще четверо отримали травми.

Про це повідомляє «Варта 1».

Відомо, що пригода сталася поблизу села Дубина, що у Стрийському районі Львівщини, близько 13:20.

На дорозі не розминулись два автомобілі. Так, за попередніми даними, водій автомобіля «Опель Вектра» виїхав на зустрічну смугу руху, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда».

Внаслідок ДТП одна людина загинула на місці, а ще четверо постраждали.

Варто зазначити, що в одному з автомобілів перебували двоє дітей. Їх затиснуло в салоні машини. Рятувальники зараз деблокують їх.

Всі причини та обставини аварії з'ясовуються.

Через аварію на трасі М06 «Київ-Чоп» ускладнений рух.

«Внаслідок зіткнення автомобілів Opel Astra та Mazda 3 одна людина загинула, ще 4 травмовано. На місці працюють відповідні служби. Наразі – сильне ускладнення в русі. Патрульні регулюють рух», - розповіли у поліції.
О 15:09 в поліції повідомили, що у лікарні від отриманих травм помер ще один пасажир автомобіля Mazda. Це хлопчик віком приблизно 10 років. Як попередньо встановили правоохоронці, 24-річний водій автомобіля «Опель Астра», виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда».

Нагадуємо, вчора, 19 липня, біля села Зубра сталася смертельна аварія. Так, о 17 годині 30 хвилин на трасі Київ-Чоп зіштовхнулися три автомобілі – вантажівка та два легковика.

Унаслідок ДТП один із автомобілів розірвало навпіл. На жаль, загинула дворічна дитина.

Слідство встановило, що винуватець жахливої аварії – водій «Ауді». За кермом перебував 37-річний чоловік зі Львова. Він здійснив обгін у недозволеному місці та зіштовхнувся з вантажівкою. Від удару ДАФ відкинуло на зустрічну смугу, багатотонна машина влетіла в «Деу».

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ