На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який вдарив ножем рідного брата.

У понеділок, 12 липня, медики звернулися до правоохоронців з повідомлення про ушпиталення пацієнта з раною грудної порожнини. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області на сторінці в Facebook.

Правоохоронці почали розслідування, до якого залучили оперативників кримінальної поліції, слідчо-оперативну групу та представників інших служб поліції.

Слідство встановило, що поранений – 38-річний житель одного із сіл Львівської області. Поліцейські дізналися, що його поранив на два роки молодший брат. Орієнтовно о третій годині ночі між чоловіками виник конфлікт.

Проти нападника відкрили кримінальне провадження за статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). За вчинене йому загрожує позбавлення волі. Максимальне покарання – вісім років за ґратами. Чоловіка затримали, триває розслідування.

Нагадаємо, у Львові затримали чоловіка, який погрожував людям ножем. Інцидент стався в стоматологічній клініці на вулиці Сяйво. Неадекватному чоловіку відмовили у наданні одній із послуг, адже він прийшов у клініку в нетверезому стані.

Як писав "Вголос", поблизу Львова з ножем напали на таксиста. Потерпілим виявився 32-річний мешканець Львова. Чоловікові завдали 4 ножових поранень у живіт та груди.

ІА "Вголос": НОВИНИ