Винуватцем дорожньо-транспортної пригоду підозрюють капітана поліції.

25 квітня, у минулий понеділок, у місті Мостиська на Львівщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. На трасі мікроавтобус Renault Trafic виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із автомобілем ВАЗ. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Водій буса підозрюється у порушенні правил дорожнього руху. Внаслідок аварії загинули водій ВАЗ та двоє його пасажирів. Ще дві особи знаходяться у реанімації.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру в.о. начальника сектору одного із районних відділів поліції Львівщини, який порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України). Вирішується питання щодо обрання підозрюваному найсуворішого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління Державною бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

«Вголос» писав про вбивство у Рясному

На території школи 55-річний чоловік вбив 60-річного опонента.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ